Portretten parade

Beste Knopengeiner,

Tot onze grote spijt gaat de Inside Out group Action “Portrettenparade – Kleurrijke Ontmoetingen” niet door… Niet tijdens het Carnavalsweekend, maar ook, bij afwezigheid van het momentum, de rest van het kalenderjaar niet.
We hadden zo graag Ontmoetingen mogelijk gemaakt tússen carnavalsvierders alsook tussen de liefhebbers en toevallige passanten… We hebben vanaf het begin af aan naar wegen gezocht die wél veilig mogelijk waren, maar tegen een langdurige lockdown en beperkingen m.b.t. samenkomen, valt niet op te organiseren… Ook de gemeente kón niet anders.
Dank aan diegenen die bij hebben willen dragen aan het slagen van dit alternatief voor het ons zo geliefde feest van Carnaval (met name de beide carnavalsverenigingen) middels hun constructieve opstelling, enthousiasme of via concrete sponsoring.

“Ontmoeten ráákt!”

 

Hier kunt u de oorspronkelijke pagina bekijken

 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.