Op verhaal komen

“Ontmoeten ráákt” organiseert verhalencirkels ‘Op Verhaal Komen’, waar telkens acht tot tien personen aan deel kunnen nemen. Een verhalencirkel biedt de mogelijkheid om onder begeleiding van Pauline Seebregts stil te staan bij (een stukje van) je eigen verhaal uit deze coronaperiode en samen te zoeken naar zin- en betekenisgeving.

Van te voren wordt afgesproken dat de verhalen vertrouwelijk zijn en binnen de deelnemers van die dag blijven.

Data:
zondagmiddag 11 april van 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur
zondagmiddag 25 april van 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur

We proberen een persoonlijke ontmoeting te organiseren, waarbij we rekening houden met de dan geldende maatregelen. Mogelijk dat we de sessies on-line organiseren, als dat niet mogelijk blijkt te zijn.

Opgave:

Via info@ontmoetenraakt.nl o.v.v. verhalencirkel en de voorkeursdatum (11 of 25 april)

In onderstaande podcastserie luistert u naar verhalen die verteld werden tijdens de allereerste verhalencirkel “op verhaal komen”, opgenomen op zaterdag 10 oktober 2020.

Klik op de witte pijl in de rode cirkel om een podcast af te luisteren.
Bij beluisteren op je mobiel toets je op “Listen in Browser”

In nevenstaande podcastserie luistert u naar verhalen die verteld werden tijdens de allereerste verhalencirkel “op verhaal komen”, opgenomen op zaterdag 10 oktober 2020.

Klik op de witte pijl in de rode cirkel om een podcast af te luisteren.
Bij beluisteren op je mobiel toets je op “Listen in Browser”

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.