Ontmoetingslunch

Een nieuw initiatief!

Elke eerste zondag van de maand is er (met ingang van 02-02-2020) gelegenheid om gezellig samen te lunchen.

Zondag 2 februari 2020 was na afloop van de viering én de koffie rond de klok van 11.45 uur deze eerste Ontmoetingslunch in de Kleine Johannes. Er schoven een 20-tal mensen aan er er klonken bij de afsluiting veel lovende woorden voor de organisatie. Het was allemaal heerlijk, een bijna vorstelijke lunch met een uitstekende sfeer.

Hernieuwde start

Vanaf april 2020 zijn we vanwege corona gestopt. Maar nu (augustus 2021) kan het weer als we ons aan de regels houden. Zo willen we op zondag 5 september 12.00 uur weer een start maken met de Ontmoetingslunch. Vindt u het leuk of fijn om samen te lunchen en elkaar te ontmoeten dan bent u van harte welkom. Graag vóór 1 september aanmelden zodat we kunnen zorgen dat er voldoende is. Yvonne en Mia

Ook deelnemen ?

Wilt u ook graag een keer aanschuiven? Welkom, elke eerste zondag van de maand. Ontmoetingslunch 2

Dan kunt u dit kenbaar maken bij de leden van de vitaliteitsgroep, bijvoorbeeld na de viering op zondag tijdens de koffie.

Natuurlijk kunt u op doordeweekse dagen ook even binnen lopen in de huiskamer. Daar ligt een intekenlijst. U kunt ook aanmelden bij het secretariaat. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: info@ontmoetenraakt.nl. Let op de ruimte in de Kleine Johannes is niet onbeperkt.

Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt gewaardeerd.
Mocht vervoer een probleem zijn, geeft u dit dan vooral even aan.

Graag tot ziens bij de Ontmoetingslunch!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.