Een kaartje ráákt (nog steeds)

Lieve Mensen,

Nu er weer sprake is van een snelle toename van het aantal coronabesmettingen zullen extra maatregelen vanuit de overheid niet uit blijven. Helaas heeft dus mét de herfst ook het virus weer zijn intrede gedaan. En is er de dringende noodzaak om de maatregelen heel serieus te nemen. Helaas betekent dit dat onze sociale kring wederom erg beperkt wordt: maximaal 3 extra personen in onze huiselijke ‘bubbel’ toelaten, alléén boodschappen doen, maximaal 30 personen in een kerkviering…

Toenemende eenzaamheid ligt op de loer.
Zeker nu eenieder met dat herfstige weer zich binnenshuis terugtrekt.
Zeker ook in de donkere dagen die gaan komen…

Terwijl juist betekenisvolle contacten ons gelukkig maken! Als de coronaperiode ons één ding heeft geleerd, dan is het dát wel. Een praatje op anderhalve meter, een belangstellend telefoontje, een bemoedigend kaartje: het kan een wezenlijke Ontmoeting laten oplichten in iemands leven.

“Ontmoeten ráákt!” voorziet jou alvast van twee ansichtkaarten. “Kleine moeite, groot plezier” klonk vroeger het credo. En nog steeds kan een welgemeend kaartje voor die ander een heleboel betekenen!

Ook het telefoonnummer 06 82 703 194 is bereikbaar.

Dus: heb je behoefte aan een praatje, lucht het op om even een belangstellende stem te horen, wil je gewoon even de stilte verdrijven: schroom niet en bel ons even! Tussen 11 en 12 uur en 16 en 17 uur is er altijd iemand bereikbaar, álle dagen van de week! (Op andere momenten kun je desgewenst inspreken.)

Vanuit “Ontmoeten ráákt!” willen we elkaar verstandig en gemeend nabij zijn! Vanuit vriendschap en mededogen willen we zorg hebben voor ieder die ons pad kruist. Jouw verhaal telt! Zo slaan stads- en dorpsgenoten graag een (figuurlijke) arm om je heen!

Laten we daarom naar elkaar óm blijven kijken, elkaar niet uit het oog verliezen en een beetje extra aandacht geven aan ons naaste!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.